Uitslag Orange Eagle 2016

26 maart 2016 Orange Eagle.

Wat een dag!! Het was een top dag! Jullie allen bedankt voor jullie deelname aan de Orange Eagle en het meenemen van dit prachtige zonnige weer! 😀 Ik heb genoten van jullie enthousiasme en doorzettingsvermogen. De dag verliep zonder problemen! De deelnemers zijn wezen hardlopen, mountainbiken en steppen. Tussendoor moet men natuurlijk scherp blijven door te navigeren met de kaarten. Voor de snelle mannen werd het erg lastig gemaakt met de BP’s op de spiegelkaarten. Men heeft gezien hoe prachtig de omgeving van Vasse en het Springendal is.

Jullie allen zijn WINNAARS!! Je mag trots zijn op jezelf na 8 uur lang buiten sporten. CHAPEAU ! !

Zie hieronder de uitslag.

Extra hulde voor de top-3 OVERALL! Zij hebben alle CP’s en alle BP’s gepakt binnen de tijd.

foto
1 Dutch Adventure, 2 S.B.V. Slopend, 3 Monkey See, Monkey Do

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *