Wat een dag

P1040355Wat en dag! Het was een topdag! De eerste editie is absoluut een geslaagde editie geworden. Hulde aan team Wilgenweard welke de winst gepakt hebben. Op 2 team Dutch Adventure, op 3 team AR Drenthe. Echter alle deelnemers waren deze dag WINNAARS!

Deze editie was pittig. Zware wind en veel drassige paden maakten het tot een race waar men moest afzien. Als organisator ben ik erg tevreden over de opzet van de race. Men moest rennen, biken, steppen, navigeren, kompasschieten, maar bovenal hebben ze genoten van de prachtige omgeving. De regen deerde men niets!

De meeste deelnemers finishten binnen 5min voor de deadline! Tot vlak voor de finish wachte ik gespannen op de eerste deelnemers. Zou het goed gaan met de deadline, heb ik het toch onderschat met de tijd? Maar vlak voor tijd kwamen de deelnemers moe maar voldaan over de finish!

Mijn dank gaat naar Buggy Tours voor de goede ontvangst en start/finish locatie. Ook dank aan Sportvoedingwebshop.com voor het leveren van de prijzenpakketten.

Er staan een aantal foto’s onder de kop Media. Alle resterende foto’s staan op de facebook pagina van Orange Eagle.

2 gedachten over “Wat een dag”

  1. Hans, Lyan en rest van de vrijwilligers onwijs bedankt voor mooie dag!! We hebben genoten, ondanks het niet helemaal liep zoals we hadden bedacht hebben we een topdag gehad!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *